Vilkår og betingelser

Introduktion

Velkommen til simon-dach-strasse.dk. De følgende vilkår og betingelser er beskrevet for at tydeliggøre hvad du kan forvent af simon-dach-strasse.dk, samt hvad der forventes af kunden. Disse vilkår og betingelser vil løbende blive opdateret.

§1 Generelt

Du kan booke lejligheden på denne hjemmeside. Hvis du har spørgsmål er du velkomme til at kontakte simon-dach-strasse.dk på info@simon-dach-strasse.dk

Minimum lejeperiode udgør 3 overnatninger. Der er intet loft på hvor mange døgn man kan leje lejligheden. Kontakt simon-dach-strasse.dk for tilbud på et længere ophold.

Der er ikke andre betalingsmuligheder end de der bliver redegjort for i bookingbekræftelsen.

Ankomst i lejligheden kan ske tidligst kl. 16:00 på ankomstdagen

Afrejse skal ske senest kl. 12:00 på afrejsedagen

Bortkommelse af nøgle koster 750 dkk.

§2 Booking

Hvad sker der når bookingen er afsendt?
Som bekræftelse på bookingen vil du modtage en email fra os. Mailen indeholder en bekræftelse på den afsendte booking. Indenfor 24 timer vil du modtage yderligere en mail indeholdende selve bookingbekræftelsen. Alle relevante praktiske oplysninger samt betalingsbetingelser er at finde i bookingbekræftelsen. Hvis ikke betalingsbetingelserne overholdes, annulleres bookingen og vi forbeholder os retten til at udleje lejligheden på ny.

Hvordan betaler jeg?
Betaling foregår via en bankoverførsel til vores konto. Betalingsfristen for det fulde beløb er 4 uger før dit besøg. Herudover skal der betales et depositum for bookingen på 1.000 danske kroner. Dette depositum skal betales senest en uge efter bookingen af lejligheden. Depositum tilbageføres, når vi har fået nøglerne retur og lejlighedens stand er som ved ankomsten.

Hvordan får jeg nøglerne?
Med mindre andet er aftalt, sender vi nøglerne til dig cirka en uge inden ankomstdatoen.

Ankomst i lejligheden?
Forud for din ankomst har et professionelt firma rengjort og tjekket lejligheden. Sengelinned, håndklæder, viskestykker, karklude mv. forefindes i skabet i stuen.

Afrejse?
Læg venligst brugt sengelinned, håndklæder mv. i kurven i gangen ved afrejse. Hvis I har spørgsmål angående bookingen eller andet, er I naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Se kontaktinformation under menupunktet ”kontakt”.

§3 Betaling

Det er mulig at benytte bankoverførsel via følgende oplysninger:

Reg nr.: 7118
Kontonr.: 0001197485

Sydbank
Dalgasgade 32
7400 Herning

§4 Rengøring

Der vil efter besøget bliver gjort rent i lejligheden. Rengøringen indeholder følgende:

Rengøring af alle gulve
Rengøring af køkken og bad
Udskiftningen af linet og håndklæder

§5 Aflysning af booking

I tilfælde af en booking bliver aflyst efter depositummet er blevet betalt, vil simon-dach-strasse.dk forbeholde sig ret til at opkræve depositummet.

I tilfælde af en booking bliver aflyst efter lejen er blivet betalt vil simon.dach-strasse.dk forholde sig ret til at opkræve lejen.

§6 Internet

Anvendes internetforbindelsen må ulovlige fil-delings-tjenester ikke benyttes. Bliver der fremsendt krav om erstatning til udlejer, vil den lejer, som har
beboet lejligheden, blive holdt ansvarlig for eventuel ulovlig download/brug i lejeperioden.

§7 Force Majeure

I tilfælde af borgerkrig, kommunistisk revolution, blokade, lockout, naturkatastrofer eller lignende omstændigheder, vil simon-dach-strasse.dk bruge reglen for force majeure. Det betyder at vilkår og betingelser ikke længere er gældende.

§8 Zweckentfremdungsverbotgesetz (ZwVbG)

Simon-dach-strasse.dk er nødt til at træffe det forbehold, at alle bookinger der strækker sig ud over den 3. maj 2016 kan annulleres med fuld refusion, i det tilfælde, at ZwVbG træder I kraft og simon-dach-strasse.dk mod al forventning, er omfattet af denne lovgivning.

§9 Diverse

Forsøg på svindel vil blive meldt til politiet.